Aannemer-Laren-logo-nieuw

Stukadoor Laren

Als je er zeker van wilt zijn dat nieuw stucwerk optimaal wordt aangebracht, dan kies je voor deze stukadoor Laren. Als een muur gestuukt moet worden, wil je dat er een schitterend egaal resultaat ontstaat. De muren moeten er weer strak uit komen te zien. Het beste resultaat behaal je door te kiezen voor vakmensen. Hoe verleidelijk het ook is om zelf de muur te stucen, in de praktijk blijkt dat deze klus een brug te ver is. Zelfs voor ervaren doe het zelvers is dat zo. Woon je in de omgeving Laren, dan kun je kiezen voor deze stukadoor Laren. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals onder andere Hilversum, Eemnes, Baarn, Nieuw-Loosdrecht, Blaricum, Soest, Huizen en Bussum helpen we je graag. Hieronder geven we je een inkijk in wat je van deze stukadoor Laren kunt verwachten.

Ga snel naar

Hoe kan een stukadoor in Laren je helpen?

Een stukadoor werkt muren en plafonds af met behulp van stucwerk. Naast muren en plafonds kan stucwerk ook buiten aangebracht worden, bijvoorbeeld op een gevel. Dankzij deze afwerklaag ziet een muur of plafond er strakker en meer egaal uit. Daarnaast biedt het stucwerk bescherming aan de ondergrond en zorgt het er voor dat het oppervlak algeheel robuuster is. Je kunt hierbij kiezen voor een egale afwerking, een afwerking in een kleur (sierpleister), stucwerk met decoraties en nog veel meer. Stucwerk wordt aangebracht in de vorm van mortel. Dit is een mix tussen kalk, water en zand. Stucwerk is geschikt voor zowel nieuwbouw als oudere woningen. We kunnen het stucwerk aanpassen zodat het optimaal aansluit op de door jou gekozen stijl voor je interieur. Wil je het stucwerk schilderen of behangen? Wij kunnen het sausklaar of behangklaar voor je maken.

Stukadoor Laren helpt bij elke stap van het proces

Net zoals schilderen meer is dan alleen het sauzen van muren, is stucen meer dan alleen het plaatsen van stucwerk. Wij helpen je van begin tot eind, om zo het beste resultaat te behalen. Hierbij houdt deze stukadoor Laren rekening met jouw wensen en voorkeuren, zodat we zeker weten dat we een einderesultaat neer zetten dat staat als een huis. Dit begint al met het treffen van voorbereidingen, zoals het eventueel verwijderen van behang en het reinigen van het oppervlak. We plakken overgangsgebieden met gaas af om barsten tegen te gaan. We strijken de ondergrond voor, voor een betere hechting. Hierna mixen we de mortel in een speciekuip en brengen het aan. Hiervoor gebruiken we een rei, voor een formidabel egaal resultaat. We werken oneffenheden weg en repareren oude stuklagen waar het nodig is.

Stukadoor-in-laren

Waarom kun je beter niet zelf het stucwerk aanbrengen?

Het stuken van een muur is specialistisch werk. Toch zijn er genoeg doe het zelvers in ons land die geprobeerd hebben om zelf stucwerk aan te brengen. Soms gaat het goed, maar in de praktijk zien we vaak dat het resultaat tegen valt. Dat is zonde, want dit had voorkomen kunnen worden door meteen voor een professional te kiezen. Specialistische taken zijn nu eenmaal lastig en ze worden niet voor niets als specialistisch bestempeld. Bovendien is het zonde als je stucwerk hebt aangebracht maar het resultaat is niet zo egaal als je zou willen. Vaak moet je dan alsnog een vakman inschakelen, wat je alleen maar meer geld kost. Daarom kun je beter meteen voor een professional kiezen zoals deze stukadoor Laren.

Vrijblijvende offerte?

Verschillende soorten afwerking plus kosten bij stukadoor Laren

Kies je voor stukadoor Laren, dan kun je kiezen uit meerdere soorten afwerkingen. Het stucwerk waarvoor je kiest heeft een grote invloed op de uitstraling van de afwerklaag, maar het maakt ook verschil voor je gehele interieur. Hieronder zetten we de opties voor je op een rij. Ook vermelden we de gemiddelde kosten, zodat je een indicatie krijgt van de prijzen. Hierbij zitten materialen en btw inbegrepen.

Muren stucen of plafond stucen

Er zijn diverse ondergronden die we voor je van stucwerk kunnen voorzien. Buiten gaat het bijvoorbeeld om een geven, maar bij binnenwerk zullen voornamelijk muren en plafonds gestuct worden. Het glad stucen van een plafond kost meer in vergelijking met het stucen van muren. De verklaring hiervoor is simpel. Bij het stucen van een plafond moet er hoger gewerkt worden, waardoor dit een lastigere klus is. Daarom is het tarief van een plafond stucen gemiddeld genomen net wat duurder. Een muur stucen kost je per vierkante meter 10 tot 22 euro, terwijl dit bij een plafond stucen tussen de 15 en 20 euro is.

Andere werkzaamheden van deze stukadoor Laren

Er zit een flink verschil in de aanpak als er sausklaar of behangklaar gestuct moet gaan worden. Daarom is het fijn om dit van tevoren te weten, zodat we er optimaal rekening mee kunnen houden. Zo kun je na het stucen de afwerking laten plaatsen die je op het oog hebt. Bij sausklaar stucen wordt een ondergrond geprepareerd om na het stucen geverfd te worden. Schilderen behoort ook tot onze diensten en zou je ook door ons kunnen laten uitvoeren. Gemiddeld kost het glad sausklaar stucen tussen de 10 en 25 euro per vierkante meter. Voor behangklaar stucen kost dit gemiddeld tussen de 10 en 18 euro per vierkante meter. Net als schilderen kun je ook het behangen aan ons overlaten, mocht je dit willen. Je kunt voor vele oplossingen terecht bij deze stukadoor Laren.

Andere werkzaamheden van stukadoor Laren

Naast het plaatsen van stuckwerk zijn er andere specialistische diensten waarvoor je ons kunt inschakelen. Zo kunnen wij ook diverse ondergronden voor je schilderen. Dit kan in combinatie met stucen, bijvoorbeeld we schilderen het stucwerk voor je. Maar ook als aparte dienst kun je ons hiervoor inschakelen. Daarnaast kunnen we draagmuren voor je verwijderen en vloerverwarming voor je plaatsen. Als aannemer kun je ons inschakelen als je iemand nodig hebt om je bouwproject te realiseren en te coördineren.

Offerte aanvragen stukadoor Laren

Het is aan te raden om er voor te kiezen stucen uit te besteden. De praktijk leert ons dat dit tot de lastigere specialistische klusjes behoort. Zelfs doe het zelvers met veel ervaring gaan de fout in, met alle gevolgen van dien. Daarom kun je er beter meteen voor kiezen om een professional in te schakelen. In dat geval kun je terecht bij deze stukadoor Laren. In diverse toepassingen kunnen wij voor je stucen. Bijkomend voordeel is dat je nergens omkijken naar hebt en dat je compleet ontzorgt wordt. Van kleine tot grote klussen, wij kunnen het allemaal aan. Benieuwd naar een prijsindicatie? Via onze site kun je compleet vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Natuurlijk mag je altijd contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan meer informatie.

Aannemer Laren

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.